Ontvang nu 10% korting! op je eerste bestelling met de code NOBL10

Meubelen en de strijd tegen het Coronavirus.

We leven op het moment in een aparte tijd. Ons land, de hele wereld, is in de greep van het Coronavirus. Het Coronavirus heeft onze economie niet gespaard en dit is te merken aan lege kantoren, tegenvallende kwartaalcijfers, enzovoorts. Dit soort problematische situaties vragen ons om oplossingsgericht te blijven denken en werken. Alleen samen kunnen we ons sterk genoeg maken om de verspreiding van het virus tegen te werken, de klappen ervan op te vangen en sterker uit de Coronacrisis te komen. In Nederland is al relatief goed gehandeld middels een ‘intelligente lockdown’. Dit bracht echter wel met zich mee dat kantoren en werkplekken grotendeels leeg kwamen te staan.


Cascando is hierom precies zo te werk gegaan als wat verwacht wordt van iedereen: oplossingsgericht. Bij NOBL. Interiors werden wij gelukkig van het mooie initiatief wat Cascando naar voren bracht: de Cascando Shield serie! Deze serie bestaat uit beschermingsschermen die het mogelijk maken om veilig terug te keren naar kantoor, waardoor direct samenwerken weer mogelijk wordt; leven op de werkvloer!


De Cascando beschermingsschermen, bestaande uit 5mm dik acrylglas, helpen bij het waarborgen van de noodzakelijke fysieke afstand, waardoor mensen toch weer veilig samen kunnen komen om te werken en die daarmee de productiviteit van teams verhoogt. Tegelijkertijd is het ook nog een duurzaam initiatief, omdat het glas 100% recyclebaar en circulair is.

Dit is kenmerkend voor Cascando: ‘Een groot pluspunt voor de werkruimte van vandaag, een stijlvol extraatje als het weer normaal wordt. Inspirerend, doelgericht en duurzaam.’


Aanvullend op Cascando willen wij ook graag extra oplossingsgericht te werk gaan om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen het Coronavirus. 

Daarom hebben wij besloten dat op elke aankoop van Corona-Proof artikelen (zie homepagina) doneren wij nu 10% van de opbrengst aan het Rode Kruis!! 


Het Rode Kruis is nu met name bezig met het Coronavirus en weet als grote organisatie fantastische prestaties te leveren. Met de donaties en de Corona-Proof artikelen willen wij onze bijdrage leveren, zodat we zo snel mogelijk weer alles op de rit kunnen krijgen en we de Coronacrisis verleden tijd kunnen noemen.


Help jij samen met ons niet? Schroom dan niet om ons Corona-Proof assortiment te bekijken!

 


Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen