Cart
Checkout Secure
Gratis Verzending!

Klantenservice

+31 85 004 31 85

Ma-Za 09:00-18:00

Over ons

Altijd nét iets meer.

 

  • Nobele producten - NOBL. Interiors biedt een collectie van meubels en huisartikelen aan die aansluit bij onze naam: het gaat om nobele producten. We bieden altijd nét iets meer dan mensen verwachten.

 

  • Optimaal genot - Wij geloven erin dat we op die manier het optimale genot kunnen wekken bij jou. Bij NOBL. Interiors kun je op zoek naar de interieur artikelen die jou zullen verrassen en ongekend genot zullen bieden. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit moderne industriële meubels en interieur artikelen die tevens met de tijd meegaan en daarmee ook tijdloos blijven.

 

  • Duurzaam - Met de tijd meegaan is een van groot belang binnen NOBL. Interiors. In deze tijd staat duurzaamheid centraal en wij zijn van mening dat iedereen een steentje kan en moet bijdragen. Dit is een van de belangrijkste redenen dat we ervoor gekozen hebben het bij een webshop te houden. Zo voorkomen wij dat we voor meer uitstoot zorgen dan nodig is en daarmee zorgen we ervoor dat we zo duurzaam zijn als maar kan! Wij hopen dat ook jij hierin je steentje wil bijdragen door voor NOBL. Interiors te kiezen.

 

  • Jonge creatieve geesten - NOBL. Interiors is opgezet door twee jonge ondernemers: Clément Vervoort en Thijs Roelofs. Beide hebben een jonge inspiratievolle en creatieve geest, die vooruitstrevend en enthousiast is. Beide vullen elkaar hierin aan en dat brengt een assortiment voort die veelzijdig, kwalitatief, duurzaam en altijd modern blijft. Het beste van het beste.

 

  • Hoogwaardige meubels - Ten slotte, zoals onze naam al zegt, richten wij ons in het bijzonder op het aanbieden van hoogwaardige meubels. Binnen NOBL. Interiors is het een vereiste dat er voldaan moet worden aan optimale kwaliteit van de artikelen. Immers, zoals onze naam het al benadrukt, willen wij nobele interieurs mogelijk maken.

 

  • We staan voor je klaar - Wij hopen van harte dat wij jouw verwachtingen mogen overtreffen en we je kunnen laten verrassen van onze nobele artikelen. Wij staan altijd klaar om je te helpen!

 

 NOBL. Interiors

 

Aan mijn winkelwagen toegevoegd!
Gratis Verzending! 30 Dagen BedenktijdDeskundig Advies Webkeurmerk Certificaat Gratis verzending bij bestellingen van XX Verzendkosten: €0,00 Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Je verzending is gratis! Gratis verzending bij bestelling van meer dan XX Je verzending is gratis!